Binnen en buiten Inbraakdetectie

De tijdsfactor is de maateenheid, die het mogelijk maakt om de tijd van een inbraak te verminderen  tot minder dan 15 minuten .De rol van een alarmsysteem voor uw huis of uw bedrijf, is om deze tijdsfactor zo kort mogelijk te maken.

Onze 16 jaar ervaring in de beveiligingssector, als alarminstallateur, actief in Brussel, Vlaams-Brabant en breder in BENELUX, positioneren ons als een referentie in de beveiligingssector.

Op uw verzoek zullen onze beveiligingsexperts een risicostudie uitvoeren om uw situatie en uw beveiligingsbehoeften te analyseren.

Zo zullen ze  effectief een “op maat” alarmsysteem aan kunnen bieden.

Om de werking van een alarmsysteem zo efficiënt mogelijk te maken, zijn we in staat om de buiten perimeter van uw huizen en bedrijven te beveiligen, dankzij speciaal ontworpen buitendetectors.

Het voordeel van deze externe detectiesystemen is dat uw alarm de aanwezigheid van een indringer heeft gesignaleerd, zelfs voordat een inbreker een poging doet om bij u binnen te dringen.

Zo vermijdt u ook beschadigingen aan uw ramen en deuren. De tijdsfactor wordt dus tot het strikte minimum beperkt.

“Onze klanten vragen ons regelmatig of we draadloze alarmsystemen installeren. dit is wat we ze antwoorden:

100% draadloze installaties worden over het algemeen om verschillende redenen afgeraden;

  • Ze zijn minder betrouwbaar dan bedrade installaties en kunnen worden geneutraliseerd door golfstoorzenders, gebruikt door doorgewinterde inbrekers.
  • Draadloze installaties zijn op de lange termijn  duurder op het vlak van onderhoudskosten omdat de batterijen van iedere detector jaarlijks moeten worden vervangen

We zijn ons ervan bewust dat het plaatsen van bekabelde elementen soms onmogelijk is om verschillende redenen, en daarom werken we met hoog kwaliteits Hybrid-apparatuur, waarbij de 2 technologieën (bedraad en draadloos) worden gecombineerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om draadloze elementen (detectoren, magneetcontacten, sirenes) toe te voegen om een ​​bedrade installatie te voltooien en te versterken.”

Wanneer we een alarminstallatie uitvoeren, bieden we ook een 24/7 beveiligingsservice aan, om ten alle tijden gemoedsrust te garanderen.

Onze systemen werken zonder verplichting tot inschrijving bij een monitoringsorganisatie, en communiceren rechtstreeks met de gebruiker en de personen aan wie de toegang wordt verleend.

Indien gewenst kan het systeem ook worden verbonden met een monitoringorganisatie (Connexcenter, Securitas), om de reactietijd de verminderen indien er een alarm afgaat (inbraakpoging, brand detectie,..).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies van onze experts, en we zullen u zo snel mogelijk ons ​​beste aanbod doen.

Wilt u meer informatie over onze inbraakalarmen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies van onze technici en we zullen u zo snel mogelijk ons ​​beste aanbod doen.

Contacteer ons