Camerabewaking

Om uw veiligheid te garanderen, biedt REDALARM haar expertise aan, om u te adviseren op het gebied van videobewaking.

Referentie op het gebied van videobewaking, onze CCTV-systemen experts, die actief zijn in Vlaams-Brabant, Brussel en elders in België, doet Redalarm er alles aan om u de meest geschikte systemen aan te bieden, afhankelijk van uw behoeften.

De huidige videobewakingssystemen zijn het resultaat van voortdurende evolutie en zijn voor iedereen toegankelijk geworden.

Aanwezigheid van camera’s is een effectief afschrikmiddel, dat op meerdere vlakken kan dienen.

Het zal onder anderen kunnen dienen om een indringer te kunnen identificeren en ook om twijfel op te heffen tijdens een inbraakpoging wanneer een alarmsysteem een ongewenste aanwezigheid detecteert.

Er bestaan ​​verschillende oplossingen op het vlak van materiaal;

Afhankelijk van de analyse die onze experts zullen uitvoeren, zullen we u het materiaal kunnen adviseren dat aangepast is aan uw behoeften;

  • In het geval u personen moet identificeren, bestaan er HD en FULL HD camera’s die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. U krijgt realtime beelden van hoge kwaliteit met een opmerkelijke beeldsnelheid.
  • Voor de bewaking van binnenruimtes werden miniatuur dome-camera’s ontwikkeld, die een lage investering vragen. uw gevoelige plaatsen (Stock, workshop, winkelruimtes, huisvesting, …) kunnen bewaakt worden en de beelden worden op Micro SD kaarten opgeslagen, en vereisen geen recorder. Ze zijn ook uitgerust met EXIR-technologie, waardoor zelfs in volledige duisternis een perfecte beeldkwaliteit mogelijk is. Deze camera’s zijn ook op afstand te bedienen via een mobiele applicatie en zijn uitgerust met een microfoon en een luidspreker.
  • Voor donkere buitenruimtes worden infraroodcamera’s met EXIR-technologie aangeraden. Deze regelen het helderheidsniveau in realtime voor een optimale belichting, zelfs in volledige duisternis.
  • Voor grote industriële locaties zullen we gemotoriseerde dome-camera’s aanbevelen, die een 360° -visie mogelijk maken en ook de EXIR-technologie integreren. De meest ontwikkelde cameramodellen kunnen zonder enig probleem tot 300m in HD filmen, waardoor u een ongewenste aanwezigheid in zeer korte tijd kunt detecteren.

Alle beelden die door de verschillende camera’s zijn opgenomen, worden op harde schijven opgeslagen, waarvan de capaciteit wordt bepaalt op basis van uw behoeften. U hebt op ieder moment op afstand toegang tot deze beelden, via een computer of een smartphone, dankzij speciaal ontworden applicaties.

Wilt u informatie over onze bewakingscamera’s?

Contacteer ons