Alarm- en videobewakingsinstallatieprogramma in BENELUX

REDALARM is een beveiligingsbedrijf (Inbraakdetectie, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole) dat door de Belgische overheid erkend is.

Actief op nationaal niveau in de verschillende regio’s, zowel in Brussel, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg als Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Met 16 jaar ervaring hebben we onze diensten ontwikkeld om u de mogelijkheid te bieden om één enkele gesprekspartner te hebben gedurende de evolutie van uw projecten.

Als erkend installateur van alarmsystemen, doen wij risicoanalyses om “op maat” oplossingen aan te bieden. We kunnen aan verschillende risiconiveaus voldoen, gaande van 1 tot 4, afhankelijk van uw situatie.

Wij zijn in staat om uw projecten veilig te stellen in elke fase;

  • Uw werven kunnen beveiligd worden met onze autonome alarmsystemen en mobiele camerabewaking .
  • Uw huizen en bedrijven kunnen we beveiligen met onze definitieve oplossingen (binnen en buiten inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking).

We werken samen met elektriciens en architecten, om de ideale plaats van de nodige bedrading te voorzien, zodat uw definitieve beveiligingssystemen optimaal geinstalleerd kunnen worden.

Onze alarmsystemen fundtioneren zonder abonnement of extra kosten, maar kunnen op uw verzoek ook worden verbonden met monitoring- en beveiligingsbedrijven.

Onze ervaring heeft ons ook in staat gesteld om de beste beveiligingsapparatuur te selecteren; Het integreert alle nieuwe technologieën, of het nu gaat om de externe veiligheid van uw huizen en bedrijven dankzij speciaal ontworpen buiten detectoren,of controle op afstand van uw alarm system en camerabewaking via mobiele applicaties, integratie van domotica en nog veel meer andere mogelijkheden.

Deze verschillende oplossingen zullen de tijdsfactor van een inbraakpoging tot een minimum beperken en zullen u een ongewenste aanwezigheid melden zodra een indringer nadert.

Certificatie

Onze aggregatie van het federale ministerie van Binnenlandse Zaken en onze INCERT-certificering garanderen:

Een professionele installatie, aangepast aan uw beveiligingsbehoeften

Kennis en respect van de wetgeving op de installatie en het onderhoud van de beveiligingsapparatuur

Plaatsing van uw alarmsysteem door betrouwbaar personeel.

Respect voor de vertrouwelijkheid van uw gegevens met betrekking tot de veiligheid van uw huis

Contacteer ons

Onze referenties